Novinka
 

Brine Shrimp Eggs Pre-Mix 30g

 

Připraveno okamžitě k líhnutí! Řešení vše v jednom pro zahájení chovu artemií.

Můžeme doručit do: 26.9.2017
Dostupnost Skladem (5 ks)
109 Kč
   
Výrobce Ocean Nutrition
Kategorie Artemie - žábronožka solná
 

Připraveno okamžitě k líhnutí! Řešení vše v jednom pro zahájení chovu artemií. Zapomeňte na odměřování a sůl, připravili jsme pro vás perfektní směs. Obsahuje 28g soli a 2g vajíček artemií z Velkého Solného jezera. Jednoduše přidejte čistou vodu, zajistěte provzdušnění a budete připraveni k zahájení líhnutí. Inovovaný typ vnitřního balení Nitro Pak zaručuje vynikající líhnutí. Ideální pro akvária s imitací útesů a pro malé rybky. Pokyny pro líhnutí: Umístěte celý obsah sáčku do nádoby na líhnutí s objemem 2 litry. Použijte vodu z vodovodu a nalijte směs do kónické nádoby se zapnutým kompresorem. Během inkubační doby kontrolujte, zda je teplota vody udržována v rozmezí 26 až 29 °C. (Dbejte na to, aby nedošlo k překročení teploty 30 °C, protože nesprávná regulace teploty je jednou z hlavních příčin problémů při líhnutí.) Vzduchové potrubí by mělo dosahovat až na dno líhnoucí nádoby, aby bylo zajištěno intenzivní a homogenní míchání. Použití vzduchových kamenů není doporučeno. Kontrolujte, zda vzduch pracuje s vajíčky. Během 18 až 30 hodin se z vajíček vylíhnou velmi malé, téměř mikroskopické nauplie (mláďata). Můžete zahájit odběr vyjmutím vzduchové trubky. Počkejte dvě až pět minut, dokud se oranžové nauplie nedostanou na dno kuželu. Nauplie jsou také přitahovány světlem a mohou být přivábeny na určité místo pomocí malé svítilny. Po 24 hodinách zastavte kompresor a počkejte 10 minut, dokud se nauplie neusadí na dně. Prázdné schránky budou plavat na hladině. Odeberte nauplie pomoc sítka, opláchněte je vodou z vodovodu a nakrmte své ryby.

Složení: vajíčka artemií, mořská sůl.

Balení: 30g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.